Іслямов оголосив про підготовку батальйону для звільнення Криму

Середа, 6 січня 2016, 13:00
Іслямов оголосив про підготовку батальйону для звільнення Криму
ru.krymr.com

Активісти блокади Криму мають намір залишатися на тому ж місці і формувати там батальйон для участі в майбутньому звільненню півострова від російської окупації.

Про це заявив в інтерв'ю "КотТВ" заявив один з організаторів блокади Ленур Іслямов.

"Ми звідси не підемо. Далі тут ми будемо формувати батальйон, який буде допомагати, в тому числі, і поліції ... і буде готуватися для входу в Крим, тому що це нова поліція, яка буде всередині Криму, нова Нацгвардія, яка буде там вже очищати Крим від тих "сепараторів", які там засіли, і від тих небажаних елементів, від ворожих елементів, які там залишаться після визволення Криму", – сказав він.

За його словами, після повернення півострова до складу України, він буде вже кримськотатарський, а не "псевдоросійський, псевдоукраїнський, псевдотатарский", яким він, за словами Іслямова, був раніше.

"Ми зараз, зайшовши в Росію, як Нео, як "Матриця", ми зруйнуємо її і через Крим буде звільнення всієї Росії, в тому числі. України, в першу чергу, а потім Росії", – додав Іслямов.

За його словами, через Крим відбудеться розпад Росії.

"Це (Крим) – такий токсичний актив, який вона проковтнула, який розкладе цю країну на складові. Вона перетворитися в мультидержаву, яка буде всередині Росії сформована на базі того, що залишиться від Росії.

Як відомо, 31 грудня Іслямов заявив про зняття постів продуктової блокади Криму. За його словами, це було зроблено через рішення Кабміну про заборону поставок товарів і послуг в Крим.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...