Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка на Луганщині виявила шпигунські пристрої бойовиків

Середа, 6 січня 2016, 17:37

На Луганщині на даху загальноосвітньої школи виявили технічні засоби, які використовувались російсько-терористичними угрупованнями "ЛНР" для зняття інформації з електронних пристроїв військовослужбовців ЗС України та місцевих мешканців. 

Як зазначено у повідомленні головного управління розвідки Міноборони  України, приймально-передавальний комплекс противника було виявлено співробітниками ГУР МО спільно з офіцерами відділу Сил спеціальних операцій штабу АТО у н.п. Валуйське Станично-Луганського району. 

"Технічні засоби використовувались терористичними угрупованнями "ЛНР" для зняття інформації з електронних пристроїв військовослужбовців ЗС України і місцевих мешканців, блокування доступу до українських інформаційних ресурсів та поширення російської пропаганди на території України", - зазначили у розвідці.

За даними Міноборони, ситуація в зоні проведення АТО залишається складною: за минулу добу противник здійснив 23 обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, зенітних установок ЗУ-23-2 та 82-мм мінометів, з них 19 – Луганське, Майорськ, Зайцеве, Новгородське, Троїцьке (Слов’янський напрямок) та чотири – Опитне, Піски (Донецький напрямок).

"Представникам СММ ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Новогригорівка, Макіївка та Донецьк забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків та важкої вогнеметної системи ТОС-1 "Буратино", - йдеться у  повідомленні ГУР МО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування