Порошенко з Гути чкурнув до Львова

Четвер, 7 січня 2016, 15:50

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною і дітьми Євгенією, Олександрою та Михайлом відвідали у Львові ярмарок "Різдвяне село".

Як повідомляє прес-служба президента, родина Порошенків оглянула ярмарок у центрі Львова та поспілкувалася з людьми, які також прийшли на ярмаркову площу у день Різдва Христового.

"Петро Порошенко вітав усіх зі світлим святом, бажав Божого благословення кожному", - говориться у повідомленні.

Біля Ратуші президент із родиною переглянув Різдвяний Вертеп та послухав святкові колядки у виконанні містян та творчих колективів, додає прес-служба.

Під час поїздки до Львова Порошенко також зустрівся з дітьми та батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок. Василь та Галина Бузівок виховують шістьох дітей віком від 6 до 15 років, позбавлених батьківського піклування.

Дитячий будинок сімейного типу родини Бузівок у вересні 2014 року переїхав із Луганської області до Жовківського району Львівської області. Із січня 2015 року він розміщується в с. Стремінь. Родина налагодила господарство, тримає худобу та свійських птахів. 

"Хочу, щоб вас побачила уся країна, бо ваш приклад є зразком людей, які можуть покластися на країну, а також на свої сили: не пасувати перед труднощами, а реально працювати закотивши рукави і робити свою справу", - цитує президента прес-служба.

Порошенко також зустрівся з вихованцями  дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок
Порошенко зустрівся з вихованцями дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок
прес-служба президента

Порошенко сказав, що Галина Бузівок є прикладом справжньої українки, яка не опускає голову, вміє боротися за майбутнє та організовувати родину.

"Сьогодні в Різдво, коли вчора увечері з’явилася Вифлеємська зірка, з'явилася надія, що все у нас буде добре, буде мир – це те, чого прагнуть усі українці, як на Сході, так й на Заході", - додав він.

Порошенко також поспілкувався з вихованцями будинку та передав різдвяні подарунки усій родині.

Порошенко у дитячому будинку сімейного типу родини Бузівок
Порошенко у дитячому будинку сімейного типу родини Бузівок

Раніше у четвер повідомлялося, що Порошенко з дружиною і трьома дітьми відвідали різдвяне богослужіння в Гуті Івано-Франківської області.

Водночас, у Твіттері писали, що президента вранці бачили у Соборі Святого Юра у Львові.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування