Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Яценюк – чиновникам: "Дядя з Києва сніг чистити не буде"

П'ятниця, 8 січня 2016, 18:29

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вимагає від місцевої влади невідкладно вжити заходів для розчищення від снігу доріг та автошляхів.

Про це він сказав під час засідання Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, повідомляє "Укрінформ".

"Прошу невідкладно вжити заходів для того, щоб люди могли вільно пересуватися вулицями міст, і в оперативному режимі проводити засідання штабу, щоб бути готовими до подолання будь-якої надзвичайної ситуації", - сказав Яценюк.

Він також нагадав, що відповідальність за стан доріг лежить на органах місцевої влади.

"Пора займатися роботою. Дядя з Києва сніг чистити не буде. Це пряма відповідальність органів місцевої влади", - заявив Яценюк.

"Якщо потрібна допомога з Києва, якщо виникає надзвичайна ситуація, то вона буде невідкладно надана. Але в кожного своя міра відповідальності, в першу чергу перед тими людьми, які голосували за органи місцевого самоврядування", - додав він.

Прем'єр-міністр також попросив українців моніторити роботу місцевих чиновників у цьому напрямку, зокрема, публікувати в соціальних мережах фотографії, "як місцева влада чистить вулиці чи не чистить, і показувати це на всю країну".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування