Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Допит Кононенка тривав лише годину

Четвер, 11 лютого 2016, 17:47

Народного депутата від фракції БПП "Солідарність" Ігоря Кононенка допитали в Національному антикорупційному бюро у зв'язку із заявою міністра економрозвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса.

"Запитання-відповіді не буду коментувати. Це таємниця слідства, мене попередили. Усно підтвердив своє клопотання про очну ставку з Айварасом Абромавичусом, слідчий сказав, що буде визначатися", - сказав він кореспонденту "Української правди" після допиту.

Він також зазначив, що запропонував слідчим застосувати щодо міністра економрозвитку поліграф. На запитання журналістів, чому допит тривав лише годину, нардеп зауважив, що прийшов без адвоката.

"Питань було багато, але я швидко відповідав. Якщо ви помітили, я прийшов без адвоката. А без адвоката все триває значно швидше", - підкреслив Кононенко.

Разом з тим нардеп назвав всі звинувачення у його бік "маячнею", а також наголосив, що не збирається складати мандат.

Згодом на своїй Facebook-сторінці він повідомив, що погодиться навіть на перехресний допит з Абровамичусом.

Сьогодні відповів на всі запитання детектива Національного Антикорупційного Бюро України щодо безпідставних звинувачень ...

Опубліковано Игорем Кононенком 11 лютого 2016 р.

Як відомо, 3 лютого 2016 року міністр економічного розвитку і торгівлі Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активну протидію проведенню його командою реформ.

Міністр звинуватив народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка у блокуванні роботи МЕРТ і чиненні тиску.

На сайті НАБУ 3 лютого з'явилося повідомлення про те, що їхні детективи вже почали перевірку фактів, озвучених Абромавичусом щодо можливого втручання в роботу МЕРТ з боку Кононенка та інших депутатів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування