Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков назвав Саакашвілі аферистом

Субота, 13 лютого 2016, 23:37

Мінстр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав Саакашвілі політичним аферистом, що обманув одеситів і хоче "розвести" всю країну.

Про це він написав у соцмережі twitter.

"Політичний аферист, який обдурив одеситів - намагається розвести всю країну. Гастролі стартують 15-го лютого. Думайте -  не будьте простаками", - написав він, навмисне не називаючи імені, але, очевидно, маючи на увазі ініціатора руху "За очищення" голову Одеської обласної адміністрації  Міхеїла Саакшвілі.

В п'ятницю Рух за очищення, ініційований Міхеїлом Саакашвілі,  повідомив, що має намір провести свої форуми у декількох обласних центрах України. У ході туру Рух планує зібрати 1.000.000 підписів на підтримку своїх вимог щодо антикорупційного законодавства, формування нового уряду і зміни генерального прокрора.

Форуми відбудуться:  у Чернівцях,  Івано-Франківську, Ужгороді.

Як відомо, нещодавно на засіданні Національної ради реформ між міністром МВС Арсеном Аваковим і головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі виник скандал. Сварка закінчилася тим, що Аваков плеснув водою зі склянки вбік Саакашвілі і вигукнув: "Котися до чорта із моєї країни".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: