До блокади російських фур приєдналася Рівненщина

Неділя, 14 лютого 2016, 02:04
 
Фото:una-unso.org.ua

Група активістів з Рівненської області приєдналась до акції з блокування проїзду російських вантажівок.

Про це 13 лютого повідомила прес-служба організації УНА-УНСО.

"З 12 лютого Рівненська область включилась у акцію блокади білоруського кордону для російських вантажних машин. УНСО Рівненщини приймає участь у блокаді російських вантажівок спільно з іншими громадськими організаціями. Заблокована для проїзду російських вантажних машин траса, яка веде до кордону Білорусі, у населеному пункті Дубровиця", - йдеться в повідомленні.

Як розповідають учасники блокади, 12 лютого вони не пропустили жодної фури. Інформація про блокпости поширилась, автівки почали розвертатися ще у Білорусі.

Як відомо, 12 лютого на Волині, Прикарпатті та Закарпатті активісти блокували проїзд російським вантажівкам, які прямують з Білорус територією України.

Напередодні увечері активісти почали блокаду на Закарпатті. Водночас, осередок "Свободи" у Івано-Франківську повідомив про блокаду російських фур на Прикарпатті активістами цієї партії.

Безстрокову акцію з блокування в'їзду в Україну вантажних автомобілів з російськими номерами і товарами 13 лютого почали у Житомирській області  на пропускному пункті "Виступовичі".

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News