Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мешканці Донбасу звинувачують бойовиків у навмисних обстрілах КПВВ - розвідка

Неділя, 14 лютого 2016, 12:28

Мешканці тимчасово окупованих територій Донбасу звинувачують бойовиків у навмисних обстрілах контрольних пунктів в'їзду та виїзду. 

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України. 

"Зростає обурення населення тимчасово окупованих територій України присутністю та діями російських загарбників. На адресу окупантів лунають обвинувачення у навмисних обстрілах пунктів пропуску, що призводить до їх закриття або призупинення відкриття (пункт пропуску Золоте), що  створює суттєві перешкоди для перетину лінії розмежування", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, КПВВ "Мар’їнка", закритий напередодні через обстріли з боку бойовиків, зранку 14 лютого відновив свою роботу.

Разом з тим у штабі АТО 14 лютого повідомили, що постійні обстріли з боку бойовиків, які зокрема відбулися за минулу добу (поблизу Новотроїцького, де є КПВВ), на роботу КПВВ суттєвого впливу не мали. 

"Однак у разі активізації бойових дій поблизу КПВВ  українська влада буде змушена ці пункти закривати, аби убезпечити життя громадян, які перетинають лінію розмежування", - повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: