Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині базу сил АТО обстріляли безпілотники

П'ятниця, 19 лютого 2016, 16:05

На тиловий військовий об’єкт 93 окремої механізованої бригади, який розташований поблизу Гродівки на Донеччині, було здійснено напад із застосуванням безпілотних літальних апаратів.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Генштабу у Facebook.

"В ніч з 18 на 19 лютого БПЛА кілька разів атакували склади ракетно-артилерійського озброєння бригади, скидаючи фосфорні запалювальні гранати. Осередки займання, які виникли внаслідок розривів, були своєчасно локалізовані силами резервної групи", – сказано у повідомленні.

"До відбиття нападу залучались сили і засоби повітряного прикриття об’єкту та особовий склад чергової зміни, проте знищити такі невеликі літальні апарати, якими є безпілотники, досить важко. БПЛА засобами радіолокаційної розвідки не виявлялись", – додали у відомстві.

У Генштабі вважають, що зліт безпілотників та корегування їхньої роботи могли здійснюватися з території, підконтрольної українським силовикам, і знаходитись в межах населеного пункту Гродівка.

На тиловий військовий об’єкт 93 окремої механізованої бригади, який розташований поблизу населеного пункту Гродівка на Д...

Posted by Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine on Friday, February 19, 2016

Поліція та СБУ проводять слідство.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...