Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прооперована в Ізраїлі волонтер Яна Зінкевич повернулася в Україну

Субота, 6 лютого 2016, 00:34

Медик-волонтер з медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич, яку після складної травми в результаті ДТП прооперували в Ізраїлі хірурги, повернулася в Україну і зараз знаходиться в лікарні Дніпропетровської області.

Про це повідомляє прес-служба благодійного фонду Порошенка.

"Сьогодні з Ізраїлю в Україну повернулася відома волонтер Яна Зінкевич. Зараз дівчина знаходиться у відділенні спінальної хірургії Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова", - йдеться в повідомленні.

Раніше, Зінкевич відзначала, що це тільки перерва в лікуванні і вона планує повернутися в Ізраїль для продовження реабілітації.

"У Дніпрі треба вирішити дуже багато питань. І, сподіваюся, найближчим часом вийде повернутися назад до Ізраїлю для продовження реабілітації", - сказала вона.

Повернення додому…Сьогодні вночі, рівно два місяці тому, о 4.30 ранку сталась жахлива аварія, що поділила моє життя на...

Опубліковано Яною Зінкевич 4 лютого 2016 р.

Ей для счастья немного нужноУверенность приходит с маленькой, но победой.Яна Зінкевич прошла фронт, тяжелую аварию, п...

Опубліковано Сергієм Риженком 4 лютого 2016 р.

Як повідомлялося, 5 листопада рано вранці автомобіль "Госпітальєрів", в якому перебувала Зінкевич, злетів з траси на слизькому асфальті і кілька разів перекинувся. Дівчину викинуло з машини. Її доставили в лікарню у важкому стані. Комбат "Госпітальєрів" також отримав травми і був госпіталізований.

17 грудня в Ізраїлі успішно пройшла операція Зінкевич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...