Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков: суд дозволив носитися містом "обкуреним" і п'яним

Вівторок, 1 березня 2016, 16:48

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає абсурдним рішення суду відпустити з-під варти водія BMW, при переслідуванні якого патрульні поліцейські Києва змушені були відкрити вогонь.

"Якщо ви ще не остаточно адаптувалися до театру абсурду, що відбувається в судах, – то у Вас, як і в мене, ймовірно, виникнуть два питання: куди б відпустити такий суд і навіщо тоді поліції зупиняти п'яних?", - написав він у Facebook

На думку Авакова, Голосіївський райсуд столиці за суттю визнав, що "новий вид розваги – носитися обкуреним і п'яним по місту на дорогій машині, на гігантській швидкості, не реагуючи на поліцію, – дозволено!".

"Ці суди потрібно закривати! Суд має бути мірилом справедливості, а не касою, де мажори зможуть оплачувати ціну за свої розваги й гульню", - заявив глава МВС.

"Суд відпустив водія скандального BMW, що тікав від патрульних машин" Если вы еще не окончательно адаптировались к те...

Posted by Arsen Avakov on Tuesday, March 1, 2016

Як відомо, у ніч на 7 лютого в Києві патрульна поліція під час переслідування BMW, пасажири якого сіли в машину з алкоголем, а потім їхали містом на великій швидкості, застосувала вогонь.

Керівництво Патрульної поліції столиці стверджувало, що після тривалого переслідування й з урахуванням загрози безпеки громадянам патрульні почали стріляти по колесах авто, водій якого не реагував на заклики зупинитися.

Однак кулі потрапили в салон авто, де перебували чотири людини. 17-річний пасажир Михайло Медведєв помер від поранення

За даними прокуратури, по BMW було зроблено 37 пострілів. Один із патрульних випустив дві обойми куль із табельної зброї. Його підозрюють у перевищенні повноважень.

18 лютого Печерський райсуд Києва обрав для патрульного Сергія Олійника запобіжний захід у вигляді арешту.

А водія BMW Ростислава Храпачевського, підозрюваного в опорі поліції, Голосіївський райсуд Києва 1 березня випустив із-під варти під особисте зобов'язання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...