Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аби заїхати машиною з Криму, чоловік пропонував хабар

Понеділок, 14 березня 2016, 09:01

Громадянин України намагався виїхати з анексованого Росією Криму на BMW за документами, завіреними окупантами, через що пропонував хабар прикордонникам.

Як повідомляє Азово-чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби, це сталося 13 березня на контрольному пункті "Чаплинка".

"На прикордонно-митний контроль з тимчасово окупованої території прибув на транспортному засобі "BMW" громадянин України. Під час оформлення у прикордонників Херсонського загону виникли сумніви щодо законності ввезення на материкову частину транспортного засобу", - зазначається в повідомленні.

"Громадянину запропонували надати підтверджуючи документи на автівку. Після чого водій надав доручення на транспортний засіб та грошові кошти у розмірі 50 доларів США, щоб прикордонники не звертали увагу на те, що доручення видане на території АР Крим в 2014 року вже окупантами", - пояснюють прикордонники.

Хабар прикордонникам
Хабар прикордонникам

Прикордонники задокументували факт пропонування "незаконної грошової винагороди" і викликали працівників поліції.

Громадянина забрали до відділку поліції для надання правової оцінки його діям.

Машину до повернення громадянина залишили на території контрольного пункту в’їзду-виїзду.

Офіцери внутрішньої та власної безпеки щодо даного факту підготували й направили повідомлення для внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: