Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка встановила офіцера РФ, який керує бойовиками на Донбасі

Четвер, 3 березня 2016, 12:58

На Донбасі особовим складом бойовиків керує офіцер російської армії полковник Чирков Євген Володимирович, який в РФ служить заступником комбрига 28-ої окремої мотострілецької бригади.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки.

"Підтверджено, що на посаді "заместителя командующего по работе с личным составом 1 АК Центра территориальных войск Южного военного округа ВС Российской Федерации" (Донецьк) перебуває кадровий офіцер російської армії, полковник Чирков Євген Володимирович", - сказано в повідомленні.

 

"Встановлено, що полковник Чирков прибув з посади "заместителя командира по работе с личным составом 28 отдельной мотострелковой бригады Центрального военного округа ВС РФ" (м.Єкатеринбург), термін його відрядження до України з грудня 2015р. по червень 2016р., а місце постійного перебування та проходження служби – місто Єкатеринбург", - додали у розвідці.

 

У повідомленні додали, що "російський полковник знаходиться у тяжкому морально-психологічному стані у зв’язку з постійними конфліктами з вищим командуванням та скрутним фінансовим становищем, пов’язаним із систематичними затримками виплат грошового забезпечення, у т.ч. невиплатою надбавок за "особливі умови служби".

Крім того, розвідка заявляє про чергові втрати російських військовослужбовців зі складу підрозділів 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК у районі Мар’їнки. 2 березня ц.р. загинули п’ятеро російських військовослужбовців зі складу диверсійно-розвідувальних груп, які діяли на напрямку Красногорівки, ще четверо отримали поранення.

Також у розвідці повідомили, що зростає невдоволеність серед населення Донбасу присутністю та діями російських окупаційних військ.

"2 березня ц.р. у н.п.Горлівка (в районі вулиці Комсомольська) військовослужбовці 3 окремої мотострілецької бригади, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, захопили в заручники бригаду швидкої допомоги та нанесли тяжкі тілесні ушкодження черговому лікарю. На захист медиків вийшло близько 20 мешканців прилеглих будинків", - зазначили у розвідці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: