Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поклонська принесла до суду 636 сторінок "доказів" проти Меджлісу

Четвер, 3 березня 2016, 15:23
Поклонська принесла до суду 636 сторінок доказів проти Меджлісу

Так званий суд за позовом колабораційної "прокуратури" Криму, яка вимагає визнати Меджліс кримськотатарського народу екстремістською організацією і заборонити його діяльність, перенесли на 10 березня.

Про це повідомляє в четвер видання "15 минут".

Перший заступник голови Меджлісу Наріман Джелял пояснив, що засідання перенесено "у зв'язку з необхідністю вивчення нами матеріалів наданих прокуратурою як доказів їхнього позову".

За його словами, "прокуратура" в особі Наталі Поклонської заявила клопотання про приєднання до справи доказових матеріалів.

"Як нам сказали, це більше 500 сторінок і 7 дисків відео або аудіозапису. Відповідно ми висунули клопотання, що нам потрібні копії всіх наданих документів та час на їх вивчення" - розповів Джелял в коментарі телеканалу ATR.

"Ми попросили не менше 10 днів, проте Поклонська заперечила, сказала, що це багато, що це пахне затягуванням процесу. Суд вирішив надати нам тиждень. Наступне засідання суду призначене на 10 березня на 9:30", - повідомив він.

Пізніше Поклонська заявила: "якщо сторона відповідачів не буде навмисне затягувати", то суд розгляне "справу Меджлісу" вчасно.

Видання "Кримінформ" пише, що Поклонська уточнила, що в цілому обсяг доказової бази склав 636 аркушів.

Як повідомлялося, 15 лютого 2015 року Наріман Джелял був запрошений в окупаційну кримську прокуратуру, де Наталя Поклонська вручила йому копію позову про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу.

"Ми готуємося до чергового судилища, але, думаю, мало хто впевнений, що в підсумку можна буде говорити про правосуддя", - зазначив Джелял.

Він вважає, що подібні дії кримської влади спрямовані на ще більшу конфронтацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...