Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін вивів Гризлова зі складу Радбезу: зосередиться на темі Донбасу

Субота, 16 квітня 2016, 13:31
Путін вивів Гризлова зі складу Радбезу: зосередиться на темі Донбасу

Повноважний представник РФ у контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов виведений зі складу Радбезу РФ, щоб "зосередитися" на врегулюванні ситуації на південному сході України.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін у інтерв'ю "Вести. Ru".

На питання, чи означає виведення Гризлова зі складу Радбезу зниження пріоритету щодо посередницьких зусиль РФ на українському напрямку, Путін заявив: "Ні".

"Ми з ним недавно зустрічалися і домовилися про те, що він дійсно зосередить свою роботу, саме як мій спецпредставник, на цьому напрямку, пов'язаному з врегулюванням на південному сході України", - зазначив президент РФ.

"(Йому) не потрібно буде відволікатися на часті рутинні зустрічі в рамках постійного наради Ради безпеки", - додав Путін. 

Як відомо, Гризлов був призначений повноважним представником РФ у тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі згідно з указом президента РФ Володимира Путіна 26 грудня 2015 року.

На початку січня Гризлов прибув до Києва, візит пов'язали з майбутнім засіданням тристороннього контактної групи у Мінську. В ході візиту зустріч з Гризловим провів президент Петро Порошенко.

Відзначимо, 14 квітня президент Росії Володимир Путін під час "прямої лінії" заявив, що активних бойових дій на Донбасі не буде і зазначив, що РФ підтримує пропозицію Порошенко посилити присутність співробітників ОБСЄ (в тому числі зі зброєю) на лінії розмежування і домогтися повного припинення вогню.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...