Кубів відповідатиме за співпрацю Кабміну й парламенту

Понеділок, 18 квітня 2016, 13:01

Перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів відповідатиме у Кабінеті міністрів за співпрацю з Верховною Радою.

Про це сам Кубів повідомив на засіданні погоджувальної ради парламенту у понеділок.

"За дорученням прем'єр-міністра і за погодженням з урядом я закріплений за роботою від імені уряду з парламентом", - сказав він.

Кубів пообіцяв діяти максимально ефективно.

Він також поінформував, що за погодженням зі спікером парламенту Андрієм Парубієм прем'єр-міністр Володимир Гройсман зустрінеться з керівниками комітетів Верховної Ради.

Голова комітету ВР із питань культури і духовності Микола Княжицький порадів, що тепер є спеціальна людина для допомоги парламенту.

"Хочу подякувати пану Кубіву: я думаю, вперше у нас є перший віце-прем’єр, який (присутній) на погоджувальній раді. Раніше цього не було. І, пане Степане, дякую Вам за увагу до культури, яку Ви висловили у своїй промові", - сказав він.

Княжицький також закликав Кубіва сприяти у реалізації низки рішень парламенту та вирішенню поточних питань.

"На жаль, через прем’єріаду ціла низка законів, які ми прийняли, не реалізовувалася. Тому, користуючись присутністю пана Кубіва, хочу попросити, щоб ми активізували створення Інституту книги, за який ми проголосували, щоб із наступного року цей інститут почав нормально ефективно працювати", - сказав він.

"І щоб ми прийняли закон про конкурси на посади у закладах культури – прозорі і зрозумілі… Ціла низка конкурсних процедур має бути запущена урядом зараз", - додав Княжицький.

"Інтерфакс-Україна", "Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News