Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка назвала імена ще двох офіцерів РФ у зоні АТО

П'ятниця, 22 квітня 2016, 14:09

Головне управління розвідки Міноборони назвало імена ще кількох російських офіцерів, які беруть безпосередню участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Про це йдеться у повідомленні ГУР за 22 квітня.

На посаді заступника командира 3 омсбр (Горлівка) 1 АК Центру територіальних військ ЗС РФ з березня 2015 року перебуває полковник Волихін Володимир Павлович 01.06.1975 р.н., родом з Волгоградської області рФ.

До прибуття в Україну для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії полковник ЗС РФ Волихін займав посаду заступника командира 32 окремої мотострілецької бригади (смт.Шилово Новосибірської обл.) 41 армії (Новосибірськ) Центрального ВО (Новосибірськ) ЗС РФ.

Волихін брав участь в 1-й та 2-й "чеченських кампаніях" та контртерористичної операції у Дагестані.

На посаді заступника командира з озброєння 3 омсбр (Горлівка, Україна) 1 АК з травня 2015 року перебуває майор Стрюк Юрій Володимирович, 16.11.1981 р.н родом із Краснодарського краю.

В Росії майор Стрюк проходив службу на посаді начальника штабу дорожньо-комендантського батальйону 78 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення (с.Будьоновськ, Краснодарського краю) Південного ВО (Ростов-на-Дону).

Раніше проходив службу на командних посадах у ремонтних підрозділах 83 окремого ремонтно-відновлювального батальйону (м.Прохладний, Кабардино-Балкарія) Південного ВО ЗС РФ.

Учасник збройної агресії Росії проти Грузії на тимчасово окупованих територіях Південної Осетії 2008 року.

В ГУР зазначають, що додатково встановлено, що Волихін і Стрюк мають відношення до переправлення дорогих автомобілів, викрадених на тимчасово окупованих територіях Донбасу у Ростовську область.

Розвідники нагадують про "неминучість покарання за воєнні злочини, що не мають строків давності, та відповідальність за які передбачена нормами міжнародного і національного кримінального права".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: