Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нерухомість біглого Захарченка намагався викупити офшор - ЗМІ

Понеділок, 25 квітня 2016, 14:48

Іноземна компанія-офшор "Дакс Білдінг ДСС ЛТД" намагалась переоформити на себе нерухомість екс-міністра МВС Віталія Захарченка.

Про це пише у понеділок видання "Наші гроші".

Як вказується у матеріалі, 1 квітня Дарницький райсуд Києва відмовив у позові цій компанії про припинення права власності інвестфонду "Адміністративне Бюро ЛВВ" на нерухоме майно.

"Компанія невідомої юрисдикції "Дакс Білдінг ДСС ЛТД" повідомила, що у березні 2012 році у м. Вікторія на Сейшельських островах придбала об’єкти нерухомості в Україні – адміністративно-виробничий комплекс 5500 кв.м., квартиру і два паркомісця", - йдеться у матеріалі.

Пізніше компанія, намагаючись оформити на себе зазначену нерухомість в Україні, зіткнулась із тим, що це майно оформлене як власність фонду "Адміністративне Бюро ЛВВ".

Позивач (компанія-офшор) вважає, що інвестфонд набув право власності на це майно внаслідок фіктивної діяльності.

Спір стосувався, зокрема, квартири площею 255 кв.м. в елітному комплексі "Новопечерські липки" по вул. Драгомирова,12. За даними реєстру нерухомості, інвестфонд купив її у квітні 2012 р.

Нідерландський фонд "Адміністративне Бюро ЛВВ" відомий тим, що на нього записано маєток у селі Романків під Києвом, де проживав Захарченко. У реєстрі є дані, що у травні 2015 р. суд за клопотання Генпрокуратури накладав арешт на майно фонду "Адміністративне Бюро ЛВВ".

Ця ж нідерландська компанія є співвласником ЗАТ "Гірничо-рудні технології", яке є співвласником ПАТ "Мармуровий кар’єр "Трибушани", при цьому однойменну торгову марку Захарченко оформив на самого себе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: