Хакери зламали популярний пропагандистський сайт бойовиків

П'ятниця, 29 квітня 2016, 11:31

Українські хакери з альянсу Falcons Flame і Trinity зламали популярний пропагандистський сайт сепаратистів anna-news.

Тепер на сайті розміщене лише відео, що повідомляє про злам. На ролику зображена людина у масці Гая Фокса – міжнародного символу хакерів. Комп'ютерний голос за кадром говорить російською мовою на тлі звуків метрополітену.

"Привіт всім. Ви на станції Львівського метро. І це відеозвернення українських хакерів до наших противників і союзників. Якщо ви дивитеся це відео, значить, ми очистили інформаційний простір від чергового сайту російських терористів", – говорить голос.

Спершу він звертається до противників, повідомляючи їм, що сайт знищений остаточно. Також голос говорить, що всі дані користувачів та адміністраторів сайту передані українським волонтерам і спецслужбам.

"Ми даємо вам останній шанс почати все з чистого аркуша і більше не використовувати інформаційний простір для брехні та терору", – додав голос.

У зверненні до друзів голос говорить, що "Грузія, Україна і Сирія зіткнулися з підлою терористичною агресією Російської Федерації".

"Багато хто з нас втратив свій дім, рідних і близьких нам людей. Але запорука перемоги над агресором в консолідації суспільства", – йдеться в повідомленні.

Голос закликає кожного "завдавати противникові шкоди", зокрема – не купуючи російські товари, не вірячи російським ЗМІ, підтримуючи українських військових та патріотів.

"Разом ми – сила, яка переможе у війні проти підлого і брехливого ворога. Слава Україні!" – заявляє голос завершення.

Як відомо, anna-news – один з головних пропагандистських ресурсів, який прославляє бойовиків Донбасу і підтримує російську агресію проти України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News