Військові РФ голосували на псевдовиборах "ДНР"

П'ятниця, 8 квітня 2016, 15:22

Російські військові і найманці брали участь в процесі голосування на так званих виборах голів та депутатів Народної ради "ДНР".

Про це під час брифінгу у п'ятницю заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

Він показав аудіо-перехоплення, що відбулося на передодні проведення цих голосувань 1 листопада 2014 року. Розмова відбувалася між двома військовими РФ.

"Зокрема у 2014 році командувач 58 армії південного військового округу генерал-майор Гурульов Андрій Вікторович здійснював керівництво 1-им та 2- им армійськими корпусами через 12 командування резерву південного військового округу", - розповів про одного з них Скібіцький.

Друга людина у діалозі, за словами Скібіцького, командувач 1-го військового корпусу, генерал-майор Зусько Михайло Степанович, прізвище прикриття "Орлов".

Під час розмови Гурульов запитує Зуська, як саме будуть голосувати військові, що сидять в окопах. Зусько відповідає, що по позиціях російських військ будуть ходити з урною для голосування і будуть пересувні пункти.

 
Російське командування обговрює, як військові РФ голосуватимуть на "референдумі"
СКРИНшОТ

"З розмови чітко видно, що підрозділи збройних сил Російської федерації, найманці, які прибули на окуповані території, безпосередньо брали участь в процесі голосування", - зазначив Скібіцький.

Як відомо, на територіях "ДНР" і "ЛНР" 2 листопада почалися "вибори голів та депутатів Народної ради".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування