Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

За час роботи главою МВС Луценко отримав 35 нагород

П'ятниця, 13 травня 2016, 11:15
За час роботи главою МВС Луценко отримав 35 нагород
УП

Під час двох термінів перебування на посаді міністра внутрішніх справ новообраний генпрокурор Юрій Луценко був удостоєний 35 нагород.

Про це свідчить копія його трудової книжки, яка була роздана депутатам перед голосуванням за призначення Луценка в ГПУ в четвер.

Згідно з записами, нагороди виділялися Луценкові саме під час роботи міністром. Першу з них – пістолет Форт – він отримав 17 березня 2005 року, тобто менш ніж через півтора місяця після першого призначення в МВС. Ще через три місяці він отримав відзнаку "За заслуги в боротьбі з економічною злочинністю" 1 ступеня", а у серпні він став "Лицарем закону".

 
Свого часу Луценко зберігав пістолет прямо на робочому столі в кабінеті МВС
УП

У вересні 2005 року МВС Росії видало йому медаль "За боевое содружество".

Загалом Луценко отримав багато нагород на кшталт "За заслуги", "За особливі заслуги", "За доблесть і відвагу у службі", "За звитягу", "За безпеку народу", "За зміцнення обороноздатності" і так далі.

Останню нагороду – "Відзнака МВС "За професіоналізм в управлінні" І ступеня" – Луценко отримав вже за часів Януковича 2 березня 2010 року, тобто більш ніж через місяць після звільнення його з посади міністра.

Олег Шанковський, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування