Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Росії на Донбас знову залітав безпілотник-шпигун – розвідка

П'ятниця, 27 травня 2016, 14:30

Триває ротація та посилення передових підрозділів бойовиків на Новоайдарському та Сєверодонецькому напрямках, повідомляють українські розвідники.

За попередню добу над сходом України шпигували 9 безпілотних літальних апаратів, зокрема один залетів із території Росії, інформує Головне управління розвідки Міноборони.

У районі Миколаївки (напрямок Станиця Луганська) проведено ротацію в 11-му стрілецькому батальйоні, а в напрямку Первомайська переміщено 10 вантажних автомобілів з особовим складом 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та боєприпасами.

Також українська сторона повідомила представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем у районах Горлівки й Яковлівки.

"До розвідувальних заходів з уточнення бойових порядків сил АТО на передньому краї та визначення об’єктів вогневого ураження у тактичній глибині залучались 9 безпілотних літальних апаратів у т.ч. один із території Росії. З початку травня цього року противником здійснено 91 політ БПЛА, з яких 59 тільки за останній тиждень", – інформує розвідка.

"У квітні зафіксовано 60 польотів БПЛА противника", – додає ГУР.

Крім того, триває інтенсивне постачання паливно-мастильних матеріалів із території РФ.

26 травня до Донецька надійшло 19 цистерн з дизельним пальним (950 тонн).

Між тим, за добу 26 травня, на Донбасі зафіксували 30 обстрілів. За даними українських розвідників, за останню добу загинули 4 та поранено 11 бойовиків.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: