Адвокат Корбана йде в Раду від "УКРОПу"

П'ятниця, 27 травня 2016, 15:11
Оксана Томчук
ukrop.com.ua

Партія "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" висунула кандидатів для участі у проміжних виборах до Верховної Ради 17 липня 2016 року.

Таке рішення ухвалив 8-й з’їзд партії 27 травня в Києві за участю 41 делегата. Висуванці партії боротимуться за мандати в усіх семи округах, де призначені вибори.

Так, по округу №27 у Дніпропетровську, від якого раніше було обрано до ВР нинішнього мера Дніпра Бориса Філатова, до парламенту буде балотуватися адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук.

Нагадаємо, що раніше припускалося, що по цьому округу до Ради піде сам Корбан, однак тепер це неможливо через його судимість.

По округу №23 у Волинській області від партії балотуватиметься Ірина Констанкевич, депутат облради, педагог, заступник голови правління Благодійного фонду "Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом".

По округу №183 у Херсоні – Олександр Книга, директор, художній керівник обласного музично-драматичного театру; по округу №151 в Полтавській області – Інна Авраменко, волонтер, депутат обласної ради; по 206-му округу в Чернігові партія висуватиме укропівця Ярослава Гіріча, громадського діяча, гендиректора медичної компанії "УМПК-груп", по 114-му в Луганській області – Романа Бручка, науковця, громадського активіста, співзасновника ТОВ "Сапфір Україна, по 85-му округу в Івано-Франківській області – Віктора Шевченка, підприємця, депутата обласної ради від УКРОПу.

"Ми провели консультацii з обласними організаціями i на 98% погодили їхні пропозицii. Це ваше рiшення і наша спільна відповідальність", – звернувся до делегатів Тарас Батенко, який після з’їзду офіційно набув повноважень голови політради УКРОПу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News