Екс-регіонал готовий надати ГПУ інформацію про злочини Єфремова

Субота, 28 травня 2016, 21:13
Екс-регіонал готовий надати ГПУ інформацію про злочини Єфремова

Екс-нардеп від Партії регіонів Володимир Ландик готовий надати Генпрокуратурі докази фальсифікації підсумків виборів у Луганській області та інформацію про злочини екс-глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді України VII скликання  Олександра Єфремова.

Про це Ландик заявив 28 травня в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я можу звернутися до пана Луценка: покличте, я вам за 10 хвилин розповім всю систему виборчої кампанії в Луганській області. Там ніхто ніколи не голосував, там все завжди писалося. І хоч зараз йдіть заарештовуйте", - заявив Ландик. 

У свою чергу прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган заявила, що Ландика очікують у ГПУ, щоб він передав наявні у нього матеріали, що представляють інтерес для слідства, у понеділок, 30 травня, з 9:00.

Раніше директор НАБУ Артем Ситник підтвердив інформацію про передачу в Бюро документів "чорної каси" Партії регіонів.

Серед фігурантів матеріалів - посадові особи найвищого рівня, міністри та керівники відомств, народні депутати, відомі політики, громадські діячі, представники міжнародних організацій, судді, у т.ч. найвищих судових інстанцій. 

Як відомо, обвинувальний акт проти Єфремова, а також проти колишніх народних депутатів Олександра Стояна та Сергія Гордієнка за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинили тяжкі наслідки) та ч.2 ст.366 (службове підроблення)  був направлений до Печерського районного суду Києва 20 жовтня 2015 року. 

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...