Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

На Луганщині центр виборчого округу перенесли через обстріли

Неділя, 29 травня 2016, 10:58

Центральна виборча комісія має змінити центр виборчого округу №114 Луганської області, у якому на 17 липня 2016 року призначено проміжні  вибори. 

З таким закликом виступили у Комітеті виборців України. 

На думку КВУ, з міркувань безпеки центр виборчого округу №114 (місцезнаходження окружної виборчої комісії) варто перенести із смт. Станиця Луганська до смт. Біловодськ.

"За інформацією Луганського КВУ, у Станиці Луганській зберігається загроза нічних обстрілів, що ставить під загрозу безпеку членів виборчих комісій та виборчої документації. Збирати кілька сот членів дільничних виборчих комісій у будинку районної ради, де засідатиме окружна виборча комісія, в умовах загрози обстрілів є надто ризикованим", - заявили у Комітеті виборців. 

Також у КВУ зазначили, що розміщувати окружну виборчу комісію у Станиці Луганській невигідно із логістичних міркувань.

"Станиця віддалена від інших населених пунктів округу, у той час як Біловодськ розташований практично в його центрі", - зазначили у КВУ.

Разом з тим у ЦВК повідомили  про ухвалення постанови про визначення місця підготовки та проведення проміжних виборів 17 липня:  окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 114 здійснює свої повноваження за адресою: вулиця Центральна, 109, смт Біловодськ Луганської області.

До складу 114-го виборчого округу входять Біловодський, Марківський, Міловський, Новопсковський, Слов’яносербський, Станично-Луганський райони, а також частина Новоайдарського району. Проміжні вибори у 114  окрузі призначені через  дострокове припинення повноважень Юрія Гарбуза у зв’язку із призначенням його головою Луганської облВЦА.

Як відомо, Луганська облВЦА та штаб АТО постійно повідомляють про обстріли Станиці Луганської, внаслідок яких зруйновано житлові будинки та адмінбудівлі. 

В облВЦА також заявили, що обстрілами бойовики намагаються добитися закриття єдиного КПВВ на Луганщині у Станиці Луганській

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування