Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Два "Дарти Вейдери" з новими паспортами знову йдуть на вибори

П'ятниця, 17 червня 2016, 11:29

Двоє людей, які змінили своє ім'я з Дарт Вейдер на Загід Краснов, подали документи до Центрвиборчкому з проханням зареєструвати їх кандидатами в депутати Верховної Ради на проміжні вибори в одномандатному виборчому окрузі №27 в Дніпрі.

Про це повідомляють в п'ятницю "Українські новини", посилаючись на джерело в ЦВК.

При цьому Державна міграційна служба повідомила комісії, що їм на підставі свідоцтва про зміну імені та прізвища на Загід Краснов було видано нові паспорти Деснянським районним відділенням в Києві в один день – 11 червня.

Ці громадяни отримали нові паспорти на ім'я Дарта Вейдера у вересні 2014 року, напередодні позачергових парламентських виборів, проте їх попередні або справжні імена не вказані.

В кінці травня ЦВК зареєструвала кандидатом в окрузі №27 голови депутатської фракції "Громадська сила" в Дніпропетровській міській раді Загіда Краснова.

Крім того, в ЦВК надійшли документи на реєстрацію від двох громадян, які змінили в червні паспорти в зв'язку зі зміною імені та прізвища на Олександр Момот (очевидно ім'я було змінене вперше зі справжнього).

У той же час депутат Ради 7-го скликання від Партії регіонів, колишній начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот поки не подавав документи на реєстрацію.

Згідно з попереднім моніторингом Комітету виборців електоральних уподобань виборців Дніпра, найбільш упізнаваним кандидатом в окрузі є Краснов.

Другим за впізнаваністю, за даними КВУ, кандидатом є старший офіцер відділу Міністерства оборони Тетяна Ричкова, кандидатуру якої для висунення розглядав "Блок Петра Порошенка", проте офіційно висунув Сергія Риженка (головного лікаря Дніпропетровської обласної лікарні імені І. Мечникова), а вона балотується в порядку самовисування.

Серед інших кандидатів від партії "Укроп" балотується адвокат голови партії Геннадія Корбана Оксана Томчук, від партії "Відродження" – колишній перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Анатолій Крупський.

У порядку самовисування, серед інших, балотуються Анжеліка Пилипенко, обрана до Дніпропетровської міськради від партії "Опозиційний блок", і Анастасія Староскольцева, секретар фракції "Укроп" у міськраді.

Всього станом на п'ятницю в окрузі №27 зареєстровано 22 кандидата в депутати Ради.

Як відомо, довибори в Раду в окрузі №27 відбудуться 17 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:59
Ділки в погонах поліції намагались підзаробити на "колабораціонізмі": вимагали $100 тисяч
10:54
По всій Україні лунала тривога через російський МіГ-31К
10:49
BHP пропонує купити конкурента Anglo American за майже $39 мільярди
10:33
Колишній строковик коригував вогонь ворога по позиціях ЗСУ: контррозвідка запобігла втечі агента РФ
10:32
Кредитний рейтинг Boeing впав через вплив проблеми з контролем якості на грошовий потік
10:32
Командувач армії Британії вважає, що Україна збільшить кількість дальніх ударів по Росії
10:30
Байден підписав закон, який дозволить заблокувати TikTok у США
10:21
Війна – не перешкода, інвестиції в Україну зростають: хто і чому інвестує
10:19
Китай надає причал для російського судна, що перевозить північнокорейську зброю - Reuters
10:15
У КНУ спалахнув скандал, науковці обурені: цьогоріч на програмі про ранній Всесвіт не буде магістратури
Усі новини...