Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У штабі повідомили про п’ятьох поранених у зоні АТО

Субота, 18 червня 2016, 12:33

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, п’ятеро бійців отримали поранення.

Про це 18 червня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

За даними штабу, одного бійця було поранено в районі шахти Путилівської, ще четверо дістали поранень поблизу н.п. Мар’їнка.

На Донецькому напрямку кількість обстрілів суттєво знизилася до 8 обстрілів і збройних провокацій.

"Один з обстрілів поблизу Авдіївки, де бойовики застосували міномети, зенітні установки, гранатомети різних модифікацій та кулемети зі стрілецькою зброєю, тривав майже 1,5 години. Усього в районі Авдіївки та шахти Путилівської ("Шахта Бутовка") бойовики випустили 31 мінометну міну. По одній провокації було зафіксовано біля с.Луганське та Троїцьке – в обох випадках бандформування стріляли з гранатометів та стрілецької зброї", - зазначив Лисенко. 

У напрямку Маріуполя половина з 22 обстрілів припадали по позиціях українських військ біля Мар’їнки.

"Минулої доби окупанти не застосовували тут важке озброєння, але майже кожен обстріл супроводжувався вогнем з гранатометів. Близько 19:00 бойовики обстріляли з крупнокаліберного кулемета контрольний пункт "Мар`їнка". Двоє мирних жителів зазнали поранень", - зазначив речник АП. 

Також бойовики здійснювали обстріли з мінометів в районах Талаківки, Богданівки та Павлополю, поблизу Старногнатівки окупанти вели обстріли з БМП. Ще дві провокації з боку бойовиків були зафіксовані у села Водяне.

 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...