Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вчити українських дітей англійської будуть 117 волонтерів з 38 країн

Четвер, 2 червня 2016, 11:26

На даний момент 117 волонтерів з 38 країн відгукнулися на заклик української ініціативи Go Global і прибули в Україну для навчання дітей англійській мові.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав один з авторів ініціативи, депутат від БПП Мустафа Найєм.

Він нагадав, що команда Go Global звернулася за допомогою в пошуку волонтерів для участі в мовних таборах GoCamps в Україні.

"І це спрацювало. Завдяки вам ми залучили до літніх таборів GoCamps 117 волонтерів із 38 (!) країн світу. Просто вдумайтеся: ваші і наші пости побачили користувачі Facebook з тридцять восьми країн – від США і Канади до Перу, Алжиру та Індонезії!" – написав він.

За словами Найєма, цієї ночі прибула остання група майбутніх інструкторів.

"Всі вони дісталися до Києва за свій (!) рахунок, з особистої ініціативи і з однією метою – побачити і познайомитися з українською культурою, поділитися своїми традиціями і допомогти українським школярам краще говорити і розуміти англійську мову. Наступні три-чотири тижні вони проведуть у понад сотні українських таборах по всій країні – від сіл, маленьких містечок і до міст-мільйонників", – повідомив депутат.

Він додав, що на цей проект не витрачено жодної копійки бюджетних коштів.

Тренінговий центр, де готують волонтерів до зустрічі з українськими дітьми, розташований в смт Володарка Київської області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: