Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полторак відсторонив командира полігону "Широкий лан"

Вівторок, 21 червня 2016, 15:53

Міністерство оборони призначило розслідування порушень управлінської діяльності на військовому полігоні "Широкий лан" на Миколаївщині.

Про це міністр оборони Степан Полторак повідомив у вівторок у Facebook.

За його словами, завершила роботу комісія щодо обліку та правомірності надання земель у спільну господарську діяльність на військовому полігоні "Широкий лан".

Комісія у складі представників Головної інспекції, Антикорупційного бюро та Служби внутрішнього аудиту Міноборони виявила ряд порушень в управлінській діяльності відповідальних посадових осіб.

Полторак зазначає, що призначив розслідування, яке проводить Військова служба правопорядку ЗС України.

"По закінченню розслідування матеріали будуть передані до Генеральної прокуратури для притягнення до відповідальності винних осіб. На період розслідування відповідального командира військової частини усунуто від виконання службових обов’язків", – резюмує міністр.

Як повідомлялося, бійці 53-ї ОМБР 8 лютого 2016 року влаштували пішу ходу до Миколаєва у зв’язку з поганими умовами проживання на полігоні "Широкий лан".

9 лютого військова прокуратура почала перевірки умов, в яких перебувають бійці.

В результаті кілька командирів покарали гауптвахтою.

Полторак наказав притягнути до дисциплінарної відповідальності винних у зриві термінів робіт з капітального ремонту, переобладнання та введення в експлуатацію їдальні на полігоні "Широкий лан".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: