Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Лондоні відбулася акція противників Brexit

Середа, 29 червня 2016, 06:59

Більше тисячі людей (за іншими даними - кілька тисяч) зібралися, на Трафальгарській площі Лондона на мітинг, спрямований проти Brexit - виходу Великобританії зі складу Євросоюзу.

Про це пише DW.com.

Акція відбулася незважаючи на те, що раніше організатори повідомили, що вона буде скасована через неможливість гарантувати безпеку її учасникам. Мітинг проходив під девізом "Залишитися разом". Лідер партії "Ліберальні демократи" Тім Фаррон, також прийшов на Трафальгарську площу, виголосив перед присутніми промову.

Один з демонстрантів тримав в руках плакат, на якому було написано: "Досить говорити нам, що пора йти додому. Ми вдома".

Також деякі учасники несли в руках транспаранти з нецензурними висловлюваннями проти Партії незалежності Сполученого Королівства (UKIP), яка й ініціювала референдум про Brexit.

Після заходу на Трафальгарській площі деякі з присутніх пройшли в бік Вестмінстерського палацу. Там вони скандували гасла, серед яких були "Проголосуйте проти" і "Борис ніколи, ЄС назавжди" (мова йде про колишнього мера Лондона Бориса Джонсона, одного з найбільш активних прихильників Brexit).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування