Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В СБУ готові підключитися до розслідування "чорної бухгалтерії" ПР

Субота, 4 червня 2016, 03:41

У Службі безпеки України заявляють про готовність підключитися до розслідування "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, якщо НАБУ про це попросить.

Про це повідомив начальник апарату голови СБУ Олександр Ткачук в коментарі журналістам, передає "УНІАН".

"Ви знаєте, що розслідування питання про "чорну бухгалтерію" або так званих комірних книгах Партії регіонів знаходиться в перевірці Національного антикорупційного бюро. Поки що, наскільки мені відомо, наша служба не притягувалася до цього розслідування, але якщо НАБУ до нас звернеться з проханням допомогти, будуть направлені відповідні доручення прокуратурою, то будемо відпрацьовувати разом", - зазначив він.

31 травня "Українська правда" оприлюднила записи, які свідчать про тіньові готівкові витрати Партії регіонів, згідно з якими, у другому півріччі 2012 року через "чорну бухгалтерію" було витрачено 66 мільйонів доларів.

А 30 травня Національне антикорупційне бюро України почало розслідування на підставі заяви екс-заступника голови Служби безпеки України Віктора Трепака про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів.

За його словами, йдеться про так звану "чорну бухгалтерію" Партії регіонів із загальними виплатами на суму близько 2 мільярдів доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування