Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Боєць скаржиться, що доки служив, у його родини відібрали квартири

Понеділок, 6 червня 2016, 14:14

Демобілізований боєць 30-ї бригади Збройних сил Ростислав Тихонов просить прокуратуру Києва розслідувати шахрайське заволодіння 3 квартирами, що належать його сім'ї.

Про це заявив адвокат Сергій Гула на прес-конференції 6 червня, повідомляють "Українські новини".

"Ми вважаємо, що тут є 2 статті Кримінального кодексу, що відповідають даній справі: це "грабіж" і "шахрайство". За цими статтями ми будемо просити, щоб прокуратура Києва почала відповідне провадження", – сказав він.

За словами самого Тихонова, із квітня 2015-го до лютого 2016 року він перебував у складі Збройних сил України у зоні антитерористичної операції.

"Я був демобілізований у березні... перший тиждень я просто відсипався, нікуди не поспішав. За якийсь час я почав оформлювати документи й виявив, що господарем квартири, у якій я прописаний, і частина якої є моєю... господарем квартири є абсолютно незнайома мені людина (Анатолій Остапенко)", – сказав Тихонов.

Він додав, що на даний момент Анатолій Остапенко за допомогою шахрайських схем відібрав у його сім'ї 2 квартири й веде дії з відчуження третьої.

Гула зазначив, що безпосереднім організатором подібних шахрайських схем, як правило, є впливова людина, що має зв'язки в правоохоронних органах або в судах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: