"Антитруханівський" мітинг з Одеси приїхав під стіни АП

Четвер, 9 червня 2016, 15:17

Під стінами Адміністрації президента в Києві проходить мітинг одеських активістів, які вимагають відставки мера Одеси Геннадія Труханова.

Онлайн-трансляцію мітингу проводить "Радіо Свобода".

Активісти по черзі беруть мікрофон і висловлюють вимогу звільнити Труханова. Основні звинувачення на його адресу полягають у підтримці сепаратистських настроїв у місті та корупції.

 

Також багато з активістів озвучують критику на адресу президента через те, що він досі не позбувся Труханова. Вони також заявили, що Труханов захопив всю владу у міській раді, зокрема – його підтримує фракція БПП, яку вони назвали людьми депутата від БПП Олексія Гончаренка.

До активістів у певний момент вийшов чоловік у штатському, який представився представником МВС і заявив, що проти активістів будуть "діяти жорстко", якщо вони порушать під час акції закон.

 

У той же час на акції присутні і прихильники Труханова, які активно дискутують з його противниками. Зокрема, деякі прихильники одягнені в камуфляж, називають себе бійцями батальйону "Айдар" і стверджують, що Труханов їм допомагає.

 

Раніше ЗМІ повідомлення, що на виїзді з Одеси активістів затримали на деякий час через повідомлення про замінування їхніх автобусів.

У анонсі цієї акції на Facebook сказано, що організаторами є "Антитруханівський майдан" і батальйон ОУН.

"Або приберете злодія сепаратиста мера Одеси Труханова, або отримаєте АнтиРошенівський Майдан у Києві! Адміністрація президента покриває місцевих царьків-сепарів!" – йшлося в описі події.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування