Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики стягують війська і техніку, готуються до бойових дій – розвідка

П'ятниця, 15 липня 2016, 16:54

Бойовики продовжують посилення та ротацію передових підрозділів, поповнення боєприпасів та фортифікаційне обладнання позицій у зоні АТО.

Про це повідомляє Головне управління розвідки у п'ятницю.

Зокрема, згідно з повідомленням, бойовики готуються до активізації бойових дій у районі Світлодарського виступу.

"Зафіксовано переміщення колон військової техніки у напрямках: н.п. Дебальцеве – 14 вантажних автомобілів та два мікроавтобуси з особовим складом, три вантажні автомобілі з боєприпасами; н.п. Горлівка – 27 вантажних автомобілів з боєприпасами та чотири з продовольством", – повідомляє розвідка.

Крім того, за даними відомства, бойовики перемістили 31 вантажівку з особовим складом та боєприпасами до міста Ясинувата Донецької області, продовжується постачання зброї російським військам.

Також було зафіксовано прибуття з території Росії залізничних ешелонів з озброєнням та військовою технікою, паливо-мастильними матеріалами і боєприпасами до низки окупованих населених пунктів.

У розвідці також повідомили, що 14 липня загинули двоє та були поранені семеро російських військовослужбовців.

Також відомство назвало персональні дані одного з важкопоранених військовослужбовців російських окупаційних військ – розвідник розвідувальної роти полку Кулик Олександр Андрійович 5 жовтня 1991 року народження.

Розвідка також повідомила, що серед місцевого населення окупованих територій зростає невдоволення діями окупантів.

Зокрема, за даними розвідки, 13-14 липня мешканці міста Красний Луч висловили протест проти розміщення поруч з житловими районами артилерії, "Градів" та "Ураганів" російських військ.

"Обурені містяни заявили, що здатні організовано залишити місто та надати силам АТО координати тих казарм, складів і ангарів, знищення яких нанесе мінімальну шкоду об’єктам цивільної інфраструктури", – заявили у розвідці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...