Виконання рейсів до Стамбула з України відновлюється

Неділя, 17 липня 2016, 08:23

Виконання авіарейсів до Стамбула з українських міст поступово відновлюється.

Так, за даними онлайн-табло міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ), станом на 07:00 17 липня, на виліт не зазначено скасувань рейсів до Стамбула, на приліт скасований рейс, запланований на 8:05.

В аеропорту Одеси скасований нічний стамбульський рейс на приліт і виліт, денний і вечірній вказані до виконання.

Онлайн-табло аеропорту "Харків" свідчить, що вночі був обслужений стамбульський рейс на приліт і виліт, скасування рейсів поки не значаться.

Така ж ситуація і в аеропорту Львова, де вночі був обслужений на приліт і виліт рейс до Стамбула, очікується до виконання ще один рейс.

Також з українських аеропортів виконуються курортні рейси до Анталії.

Як повідомлялося з посиланням на прем'єр-міністра Туреччини Біналі Йілдирима, в ході спроби перевороту в країні 1440 чоловік були поранені, і 2800 осіб заарештовано.

Авіарейси між Україною і Туреччиною, в основному до Стамбула, були скасовані в суботу, 16 липня.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що обмежень на авіаперельоти з Туреччини до України і з України до Туреччини немає, аеропорти Анталії і Стамбула працюють в штатному режимі.

"МІУ спільно з МЗС рекомендують нашим громадянам тимчасово утриматися від поїздок до Туреччини. Ми постійно моніторимо ситуацію з нашими громадянами в цій країні", - повідомив міністр.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування