Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко: Бойовики відмовились від української схеми обміну заручниками

Вівторок, 19 липня 2016, 11:29

Представники ОРДО відкинули пропозиції української сторони по обміну заручників за схемою 25 на 50.

Про таку відповідь, передану через ОБСЄ, написала у вівторок представник України у гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко у своєму ФБ.

"Зранку від ОБСЄ отримала листа, в якому міститься відповідь ОРДО і їх так званого "уповноваженого" щодо всіх наших пропозицій по звільненню заручників. ОРДО пише, що у відповідь на пропозицію української сторони по звільненню 25 заручників, готовності передати їм 50 людей, яких вони ж запитували, у відповідь на всі наші пропозиції передати їм 8 "саперів", аби звільнити наших заручників, вони відмовляються", - зазначила Геращенко.

"І трєбуют всіх- на – всіх", - додала вона.

"При цьому подають нам фантасмагоричний список з 600 людей, половини з якого просто не існує, ми не знаємо, хто це і де ці люди. На всі заклики до логіки, гуманізму, реалістичності, бо ж ми готові на поступки, але потрібно шукати людей, і потім шукати компроміси, а не мучити всіх нереалістичними неіснуючими списками- бачимо відмову. Це і є тероризм. І всі причетні до такого знущання над українськими заручниками – справжні сомалійські пірати з георгієвськими стрічками", - обурилась Геращенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування