Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Родичі викраденого чиновника "Укрзалізниці" обіцяють винагороду

Вівторок, 19 липня 2016, 14:43

Поліція не виключає, що начальника департаменту енергопостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського викрали через його професійну діяльність. Рідні ж обіцяють винагороду у 100 тисяч доларів.

Як сказано на сайті Нацполіції, розглядається низка можливих версій скоєння цього злочину, зокрема – і та, що стосується професійної діяльності.

У поліції зазначили, що напередодні о 21:28 до київських правоохоронців надійшло повідомлення, що у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Кудряшова чути постріли. Окрім цього, зі слів заявника, поліцейські також дізналися, що двоє невідомих осіб у масках насильно посадили чоловіка в автомобіль, а потім зникли.

 

На місці поліцейські знайшли тіло мертвої собаки та 5 гільз калібром 5,45 мм.

Поліція Києва звертається до можливих очевидців події з проханням надати відому їм інформацію за телефоном 102. Досудове розслідування у справі триває.

У свою чергу, як повідомляє сайт Центру досліджень енергетики, родичі Людмирського пропонують винагороду у розмірі $100 тисяч за його повернення живим. "Конфіденційність гарантуємо (098) 089 25 69", – сказано на сайті. 

Як відомо, слідчий відділ Солом'янського управління поліції Національної поліції в Києві почав розслідування за фактом викрадення начальника департаменту електропостачання ВАТ "Укрзалізниця" Валерія Людмирського.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...