Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд продовжив арешт обвинувачених у теракті біля Палацу спорту в Харкові

Середа, 27 липня 2016, 04:56

На засіданні у вівторок колегія суддів Фрунзенського райсуду Харкова продовжила вивчення матеріалів справи про теракт, який стався 22 лютого 2014 р біля Палацу Спорту, і продовжила арешт обвинувачених.

Про це повідомив адвокат потерпілих Олег Головков, передає Інтерфакс-Україна.

"Суд продовжив їм запобіжний захід (утримання під вартою без можливості внесення застави) на 60 днів, до 26 вересня", - сказав Головков.

Він повідомив також, що в ході засідання один з підсудних, Віктор Тетюцький, заявив клопотання про позбавлення його (Головкова) адвокатської ліцензії.

"Він мотивував своє клопотання тим, що я дозволив собі некоректні, на його думку, висловлювання на адресу підсудних. Суд відмовив Тетюцькому в задоволенні його клопотання і роз'яснив, що він може звернутися з цього питання до кваліфікаційної комісії Харківської ради адвокатів", - сказав Головков .

Наступне засідання суду призначене на 8 серпня.

Як відомо, 22 лютого 2015 року поблизу Палацу спорту в Харкові під час формування колони для проведення ходи з нагоди річниці Революції гідності стався вибух. В результаті теракту загинули двоє людей (в т.ч. і один з координаторів місцевого Євромайдану Ігор Толмачов), були поранені 11 осіб. Згодом ще двоє померли в лікарні.

26 лютого 2015 року рамках антитерористичних заходів співробітниками Служби безпеки України затримано трьох жителів області за підозрою у скоєнні теракту 22 лютого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування