Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Справа Автомайдану" буксує: прокуратура не може знайти водіїв, що їздили до Межигір'я

Неділя, 31 липня 2016, 15:34
Справа Автомайдану буксує: прокуратура не може знайти водіїв, що їздили до Межигір'я

У "справі Автомайдану" слідчі прокуратури не можуть встановити контакт з учасниками поїздки до Межигір'я, після якої на водіїв було складено фальсифіковані рапорти і протоколи. 

Про це повідомив адвокат Небесної сотні та "автомайданівець" Роман Маселко. 

"Слідчим потрібно допитати наступних осіб, на яких були складені фальсифіковані рапорти і протоколи за поїздку до Межигір'я. Але прокуратура не може встановити з ними контакт. ... Для допиту потрібно зявитись у Головне слідче управління на вул. Борисоглібську,18. Слідчий - Дмитро Лойфман", - повідомив Маселко. 

Він також навів перелік з 34 осіб, допит яких у якості свідків у "справі Автомайдану" має відбутися. 

Також Маселко нагадав, що прокурор прокуратури Київської області Олексій Куц, який був представником обвинувачення по справах Автомайдану і своїми діями сприяв їх розвалу у суді, був спійманий на збуті амфетаміну і звільнений з прокуратури.

Як відомо, у червні Вища рада юстиції відкрила дисциплінарні провадження проти 3 київських суддів через переслідування активістів "Автомайдану" - судді Шевченківського райсуду Анзора Саадулаєва, Оболонського райсуду – Владислава Дев’ятка і Дніпровського райсуду – Нелі Ластовки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: