Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ отримає документи про оформлення зброї полку "Дніпро-1" - МВС

Середа, 6 липня 2016, 21:41

Національна поліція України надасть Генеральній прокуратурі документи про оформлення зброї, яку знайшли на місці дислокації полку "Дніпро-1".

Про це повідомила прес-служба МВС.

"Зброя у підрозділах поліції, які несуть службу в зоні АТО, обліковується в процесі її надходження відповідно до вимог законодавства. Джерела походження цієї зброї можуть бути різними, зокрема: вилучення її в якості трофейної у членів незаконних збройних формувань, які перебувають в ОРДЛО", - сказано у повідомленні.

У МВС зазначили, що трофейна зброя та боєприпаси можуть перебувати в розташуванні підрозділів Нацполіції, задіяних у зоні проведення АТО.

"У процесі оформлення, який потребує певного часу, вона зберігається під охороною у спеціально обладнаних приміщеннях", - повідомили у відомстві, запевнивши, що ГПУ отримає документи про оформлення зброї полку "Дніпро-1", та взяття її на облік.

Раніше повідомлялося, що Генпрокуратура вважає, що велика кількість зброї, яку у середу правоохоронці вилучили у місці дислокації полку МВС "Дніпро-1" в Дніпропетровській області, була призначена для переправлення до Києва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування