Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Торецьк спрямували спецгрупу зі 40 поліцейських

Четвер, 7 липня 2016, 15:00

У прифронтовий Торецьк скеровано спецгрупу поліції для виявлення осіб, причетних до тероризму, вилучення нелегальної зброї та стабілізації ситуації.

Про це повідомляється на сайті управління Національної поліції у Донецькій області.

"Поліцейські здійснюватимуть профілактичне відпрацювання міста та прилеглих селищ, які майже щодня зазнають обстрілів бойовиків", – йдеться у повідомленні відомства.

 
У Торецьк спрямували спецгрупу зі 40 поліцейських
нацполіція

Начальник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін під час інструктажу доручив їм шукати ймовірних терористів, вилучати нелегальну зброю, сприяти забезпеченню безпеки.

Серед 40 досвідчених поліцейських – бійці спецпідрозділів поліції, працівники оперативних служб та управління превентивної діяльності, кінолог із службовим собакою. Очолив групу начальник Управління превентивної діяльності ГУНП у Донецькій області Юрій Горустович.

 

"В рамках комплексного відпрацювання правоохоронці здійснюватимуть перевірки транспорту та документів громадян, реагуватимуть на усі повідомлення від жителів, надаватимуть допомогу людям, які її потребують", – інформує поліція.

Профілактичні заходи спрямовані, насамперед, на забезпечення безпеки мирних мешканців та відновлення нормального життя у місті, зазначають у відомстві.

Поліцейські просять жителів із розумінням поставитися до цих заходів, адже вони допоможуть врятувати їхні життя та здоров’я.

"Від жителів надходить багато повідомлень, що у місті перебуває багато людей, які раніше тут не проживали", – сказав Аброськін

"Для повної стабілізації ситуації у місті, виявлення осіб, причетних до тероризму, вилучення зброї та боєприпасів, ми плануємо у місті Торецьку профілактичні заходи силами спецпідрозділів Головного управління Національної поліції в Донецькій області", – додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...