Штаб: за добу бойовики відкривали вогонь 85 разів, сили АТО відбили атаку ДРГ

Понеділок, 1 серпня 2016, 07:08
Штаб: за добу бойовики відкривали вогонь 85 разів, сили АТО відбили атаку ДРГ

Бойовики в зоні АТО за минулу добу 85 разів відкривали вогонь: 37 - на Донецькому напрямку, 35 - на Маріупольському і 13 - на Луганському.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"На Донецькому напрямку супротивник застосував важку артилерію 152 та 122 мм. В районі Авдіївки вночі було особливо гаряче, ворог використав понад сто боєприпасів. Із мінометів різного калібру, гранатометів та кулеметів противник гатив по наших позиціях у Опитному, Авдіївці, Зайцевому та Пісках. Неспокійно було у Майорську, Кам’янці та Троїцькому", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку по Широкиному і Мар'їнці терористи застосували міномети різних калібрів. У Красногорівці вони вели вогонь з 82 мм мінометів і стрілецької зброї. По Водяному і Старогнатівці били БМП бойовиків. Біля Мар'їнки, Старогнатівки і Новотроїцького активізувалися ворожі снайпери.

"Близько 22.42 в районі Богданівки була виявлена ДРГ противника чисельністю до 5 чоловік. Противник підступивши на відстань до 100 метрів, відкрив вогонь зі стрілецької зброї та АГС-17. Завдяки злагодженим діям особового складу вогнем у відповідь з АГС та стрілецької зброї ворога було відкинуто. Тривало вогневе зіткнення 18 хвилин", - зазначили в штабі.

Також бойовики вели повітряну розвідку в районі Новотроїцького.

На Луганщині позиції ЗСУ в районі Новотошківського, Новозванівки і Кримського бойовики хаотично обстрілювали з 82 мм мінометів і гранатометів, провокуючи сили АТО на вогонь у відповідь.

Поблизу Новоалександрівки, Станиці Луганської і Попасної бандити застосовували гранатомети.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування