У прикордонників проводять обшук

Вівторок, 16 серпня 2016, 11:46

В офісі Державної прикордонної служби в Києві у вівторок вранці тривають обшуки у справі про вирізаний ліс на кордоні на Закарпатті.

Про це "Українській правді" повідомили співрозмовники.

Згідно з повідомленням, обшуки проводить головна військова прокуратура і КОРД.

Як уточнив співрозмовник УП, під час заходів з облаштування кордону Чопської прикордонної було вирубано 30 км лісу цінних порід і вивезено в Словаччину на загальну суму 1,5 млн доларів.

Планом облаштування кордону вирубка не передбачалася

Водночас речник Державної прикордонної служби Олег Слободян в коментарі "Українській правді" заявив, що це популістська акція, бо ДПС співпрацює зі слідством, а у слідчих були перепустки у приміщення.

"Близько 9:30 до адміністрації увірвалися слідчі військової прокуратури в супроводі КОРД, департаменту боротьби з економічними злочинами МВС, виламали двері до підрозділу з управління системою охорони кордону в режимі онлайн", - сказав Слободян.

"Такі дії схожі на шоу, бо у слідчих були перепуски, виписані заздалегідь. Їм не треба було вриватися. Ми сприяли проведенню розслідування у кримінальній справі по цьому факту, бо зацікавлені в об'єктивному розслідуванні", - наголосив він.

Слободян додав, що тільки напередодні до прокуратури були передані результати службової перевірки з цього питання, "бо після додаткового вивчення обставин знайшли окремі епізоди, які можуть містити ознаки кримінального порушення".

Оксана Коваленко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News