Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна готує документи для видачі Каськіва

Четвер, 18 серпня 2016, 16:20

Україна готує документи для Панами про видачу колишнього Голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Генеральною прокуратурою відповідно до вимог Договору між Україною та Республікою Панама про видачу правопорушників 2003 року готуються матеріали до компетентного органу Республіки Панама про видачу Владислава Каськіва для притягнення до кримінальної відповідальності за вказані злочини", - сказано в повідомленні.

Як відомо, раніше у четвер Генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання на території Республіки Панама Каськіва, який розшукується за ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст. 366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Раніше голова МВС Арсен Аваков повідомляв, що Каськів був оголошений у міжнародний розшук. "Йдеться про розкрадання державних коштів в 2012-2013 роках - 7,5 мільйона гривень за укладеним Каськівим договором про надання рекламних послуг з ТОВ "Глорія", як виявилося, фіктивних", - повідомляв Аваков.

У МВС також зазначили, що за рішенням суду, Каськіва, який тривалий час переховується за кордоном, оголошено у розшук. Його майно арештовано.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування