За добу в зоні АТО 1 бойовик загинув, 3 зазнали поранень – штаб

Середа, 3 серпня 2016, 11:08

Розвідка заявляє про загибель 1 і поранення 3 бойовиків у зоні антитерористичної операції 2 серпня.

Про це повідомляє у середу прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

"Протягом доби підтверджені втрати противника склали один загиблий та троє поранених військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", – йдеться у повідомленні ГУР.

Також розвідники зазначають, що командування ЗС РФ використовує бойові дії на тимчасово окупованих територіях сходу України для набуття практичних навичок курсантами артилерійських училищ.

До проведення тренувань з управління вогнем артилерії та практичних стрільб залучаються офіцери та курсанти Казанського вищого артилерійського командного училища, повідомляє ГУР.

За даними розвідки, 1 серпня 2016 року в результаті помилкового обстрілу власної території військовослужбовцями одного з артилерійських підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ, у власній квартирі загинув місцевий мешканець Ясинуватої, а його дружина отримала важкі поранення.

Через небажання командування бойовиків провести об'єктивне розслідування й виплатити грошові компенсації постраждалим, 2 серпня їхні родичі зробили навмисний наїзд вантажним автомобілем на групу військовослужбовців мінометної батареї бойовиків "ДНР", внаслідок чого поранення отримали заступник командира та навідник, зазначають в ГУР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...