Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На телебаченні Узбекистану зачитали привітання від імені Каримова

Середа, 31 серпня 2016, 18:17

Національне телебачення Узбекистану передало привітання президента Узбекистану Іслама Карімова в зв'язку з 25-ю річницею незалежності країни в середу в вечірніх новинах.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Незалежність відкрила нову сторінку в історії нашої країни", - йдеться в посланні глави держави, зачитаному в середу по національному телебаченню Узбекистану.

У посланні президента наголошується, що Узбекистан "пережив складний період переходу від старої системи, але не звернув з обраного шляху".

Як повідомлялося, 29 серпня дочка Карімова повідомила, що її батько потрапив в реанімацію з інсультом.

Пізніше прес-служба уряду Узбекистану підтвердила, що 78-річний президент, який керує країною понад 25 років, госпіталізований.

Пізно ввечері 29 серпня агентство "Фергана", посилаючись на джерела, повідомило про смерть Карімова. Джерело УП в оточенні президента Узбекистану також підтвердило інформацію про смерть глави держави.

Влада Узбекистану не надає офіційних коментарів.

Представник російського президента Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі виходять з того, що повідомлення про смерть Карімова не підтвердилися. Ніяких нових даних щодо його стану немає, додав Пєсков.

У той же час узбецька служба ВВС з посиланням на свої джерела в Ташкенті повідомила у вівторок, що в країні скасовано офіційні урочистості з нагоди Дня незалежності.

Останній раз Карімов з'являвся на державному телебаченні 17 серпня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування