АТО: бойовики били з минометів, вели провокаційний вогонь

Неділя, 7 серпня 2016, 07:05
АТО: бойовики били з минометів, вели провокаційний вогонь

За минулу добу бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ: 26 раз на Маріупольському напрямку, 23 - на Донецькому, 5 - на Луганщині.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 і 82 мм бойовики неодноразово відкривали вогонь по Авдіївці, Світлодарську, Новоселівці і Новоселівці Другій.

З протитанкових гранатометів терористи били по Пісках і шахті Бутівка. Біля Новгородського бандити стріляли з великокаліберних кулеметів.

У Зайцевому бойовики провокували українських військових вогнем зі стрілецької зброї. На ділянці фронту Красногорівка - Зайцеве сепаратисти застосували бойові машини піхоти, кулемети і міномети різного калібру.

На Маріупольському напрямку бойовики вели гранатометний вогонь в районі Лебединського і Павлопілля. У Старогнатівці, Новотроїцькому, Березовому і Водяному терористи використовували стрілецьку зброю.

"Захисникам Мар’їнки на початку минулої доби довелося відповісти на збройну провокацію ДРГ. По укріпленнях в районі Красногорівки та позиціях морських піхотинців у Широкиному у другій половині доби російські окупанти застосували мінометний вогонь та БМП. На цій ділянці фронту зафіксовано активність ворожого снайперу", - йдеться в повідомленні.

На Луганщині під гранатометний обстріл бойовиків потрапили Новозванівка і Кримське. По позиціях АТО в Попасній сепаратисти вели здебільшого неприцільний вогонь.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування