На півночі Криму - скупчення військової техніки РФ, біля Джанкою танки

Неділя, 7 серпня 2016, 10:43
На півночі Криму - скупчення військової техніки РФ, біля Джанкою танки

На півночі Криму в районі міст Армянськ та Джанкой помітили скупчення військової техніки РФ, Джанкой очеплений військовими з танками та іншою технікою. 

Про це 7 серпня на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Меджлісу кримських татар Наріман Джелял.

У свою чергу віце-президент Світового конгресу кримських татар Ленур Іслямов повідомив, що, судячи з усього,  у безпосередній близькості від адмінкордону відбуваються військові навчання.

"Видно, що навчання відбуваються у безпосередній близькості від адмінкордону. Що саме вони відпрацьовують, невідомо. Але за повідомленнями людей, які там перебувають, за 500 м до КПП окупантів вже стоять озброєні люди і блокують проїзд, щоб вони не потрапили навіть на сам КП ", - повідомив Іслямов, пише місцеве видання "15 минут".

Очевидці з пункту пропуску "Каланчак" повідомляють, що з кримського боку уздовж кордону на дуже низькій висоті пролітають вертольоти, пише видання. 

Як відомо, раніше у ДПСУ повідомили, що 7 серпня близько 7:00 російська окупаційна влада із невстановлених причин призупинила здійснення пропускних операцій громадян та транспортних засобів на адмінмежі з Кримом.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News