У Румунії прокоментували інформацію про контрабанду зброї з України

Понеділок, 8 серпня 2016, 01:08

Правоохоронні органи і силові структури Румунії повинні більш ефективно співпрацювати у сфері боротьби з торговцями зброєю, а румунське законодавство в цій сфері слід посилити.

Так колишній директор Румунської служби інформації Костін Джеорджеску прокоментував оприлюднену іноземними ЗМІ інформацію про незаконну торгівлю зброєю в Румунії, передає Укрінформ.

"Добре, що така інформація з'являється. Це зобов'язує владу прийняти більш жорсткі заходи. В кінцевому підсумку, вивезена з Румунії зброя потрапляє до рук терористів і мафіозних кланів. Нам необхідно більш тісна співпраця в цьому плані з Україною, з митними властями. Для скорочення кількості злочинів у цій сфері ми зобов'язані посилити і національне законодавство, підвищити ефективність взаємодії Управління по боротьбі з організованою злочинністю і тероризмом, Румунської служби інформації та Служби зовнішньої розвідки", - зазначив Джеорджеску.

В Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю і тероризмом заявили, що проведуть власне розслідування.

Раніше видання Sky News опублікувало розслідування про постачання контрабандної зброї з України до країн Західної Європи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...