Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В СБУ запропонували бойовикам альтернативу милу і мотузці

Субота, 24 вересня 2016, 22:25

Речник СБУ Олена Гітлянська пропонує членам незаконних збройних формувань, які побоюються за своє життя на окупованих територіях, скористатися програмою "На тебе чекають вдома".

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, коментуючи інформацію про "самогубство" "екс-премєра" так званої "ЛНР" Геннадія Ципкалова.

"Прочитала у ЗМІ що Ципкалов, "побоюючись фізичної розправи", вирішив повіситись! Креативність авторів "предсмертної" записки Ципкалова викликає заслужену повагу. Рєспєкт", - написала вона.

"У цьому зв'язку звертаюсь до перебуваючих у бігах Корякіних і компанії: у Службі безпеки України успішно працює програма "Повертайся додому", якою вже скористались більше сотні колишніх членів НЗФ. Пройшовши суд, вони змогли ЖИВИМИ повернутись до своїх рідних. І їм не треба "вішатись, побоюючись фізичної розправи"!! Так що пропонуємо альтернативу милу і мотузці — суд і право на життя. Що скажете?", - зазначила Гітлянська.

Як повідомлялося, у суботу"начальник управління з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Генеральної прокуратури ЛНР" Сергій Рахно заявив: "Сьогодні вночі затриманий Ципкалов, ймовірно усвідомивши глибину своїх злочинних дій і усвідомивши, що надана ним оперативна інформація про коло осіб, які беруть участь у змові з метою повалення законної влади в Республіці, є безумовно небезпечною для його життя, і будуть зроблені спроби його фізичної ліквідації змовниками, які перебувають на свободі, наклав на себе руки шляхом повішення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування